­

De vereniging heeft voor veel leeftijdscategorieën teams in de competitie spelen. Elk seizoen wordt op basis van de dan door het Nederlands Handbal Verbond gehanteerd leeftijdsindeling bekeken welke teams voor de competitie worden ingeschreven. Mocht het voorkomen dat de vereniging voor een bepaalde leeftijd geen team heeft ingeschreven wordt in overleg bekeken of meespelen in een hoger team of in een lager team (via de dispensatieregeling) mogelijk is.

De vereniging heeft twee vaste trainingsavonden, op maandag en donderdag. Tijdens het buitenseizoen (eind augustus tot half oktober en van eind maart tot en met juni) wordt er getraind op onze eigen buitenaccommodatie aan de Watergoorweg. In de wintermaanden wordt er getraind in sporthal Strijland, Grieglaan 2 in Nijkerk. Alle teams trainen ten minste één keer in de week. Tijdens schoolvakanties zijn er geen trainingen voor de jeugdteams.

De vereniging speelt zijn wedstrijden op zaterdag. Voor de jeugd doorgaans in de middag of het begin van de avond. Wedstrijden voor de seniorenteams worden in principe niet gepland voor 18.00 uur. Bij uitzondering kan het voorkomen dat een (inhaal)wedstrijd op een doordeweekse avond wordt gepland.

Bij handbalvereniging VOICE worden per seizoen door alle teams twee competities gespeeld. Als het seizoen in september start wordt begonnen met het eerste deel van de buitencompetitie. Deze duurt tot halverwege oktober. Vervolgens wordt de binnencompetitie gespeeld. Deze duurt tot eind maart.

Handbal is een sport voor jongens, meisjes, heren en dames. Bij handbalverenging VOICE zijn er teams in vele leeftijdscategorieën. Tot 18 jaar zijn er in de jeugd diverse leeftijdscategorieën vanaf 6 jaar jongens en meisjes teams. De allerjongsten spelen gemengd, de oudere jeugd en seniorenteams spelen in aparte competities voor dames en heren.

Lid / sponsor worden of meer informatie?
Gebruik ons contactformulier.

­