­

Lid worden van HV VOICE kan gedurende het hele seizoen en is mogelijk vanaf 6 jaar. Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen. Het formulier is ook beschikbaar in de kantine/sporthal. Inleveren van het formulier kan bij de trainer. Spelers die overkomen van een andere vereniging worden digitaal overgeschreven. Instemming van de oude verenging is dan nodig. Na inschrijving in de ledenadministratie en de bond is een nieuw lid speelgerechtigd. Om mee te spelen heb je ook wedstrijdkleding nodig. Deze ontvang je in bruikleen van de vereniging.

Proeftraining

Eerst eens kijken of handbal wat voor je is, is natuurlijk mogelijk. Je bent van harte welkom op de training en je kunt kosteloos drie keer mee te trainen. Dus kom gerust eens langs op een van onze trainingsavonden.

De hoogte van de contributie wordt jaarlijks tijdens de Algemene Ledenvergadering vastgesteld op basis van een voorstel van de penningmeester. Voor 2021 gelden de volgende tarieven:

Sport levert prachtige momenten op en sport is leuk om te doen! Maar die mooie emoties die bij sport horen, kunnen ook omslaan in onsportief of ongewenst gedrag. VOICE vindt het belangrijk dat haar leden in een veilig klimaat kunnen sporten in een goede sociale omgeving. Daarvoor zijn door de vereniging gedragsregels opgesteld. In aanvulling daarop zijn een aantal aanvullende gedragsregels opgesteld voor begeleiders, zoals een coach, een trainer en bijvoorbeeld meereizende ouder(s) richting spelers/sporters.

De vereniging heeft een kledingplan voor de wedstrijdkleding. Alle teams beschikken hierdoor over gelijke wedstrijdkleding. Ook stelt het de verenging in staat de leden periodiek in nieuwe wedstrijdkleding te steken, tussentijds te vervangen bij schade of omdat kleding te klein wordt.

Om te kunnen handballen heeft de vereniging de hulp van alle leden nodig. Het lidmaatschap van de vereniging houdt dan ook in dat leden (of ouders van leden) worden gevraagd of ingedeeld voor enkele vrijwilligerstaken. Het gaat daarbij om de volgende taken:

  • Ouder(s)/verzorger(s) van leden tot 12 jaar kunnen worden ingedeeld voor veld-/zaaldiensten;
  • Alle leden vanaf 12 jaar kunnen worden ingedeeld voor veld-/zaaldiensten;
  • Alle leden vanaf 16 jaar kunnen worden ingedeeld voor het fluiten van (jeugd)wedstrijden die thuis plaatsvinden;
  • Alle leden vanaf 16 jaar kunnen worden ingedeeld om kantinedienst te draaien (buitenseizoen);
  • Bij uitwedstrijden verwachten wij van de ouders van jeugdleden dat zij de kinderen bij toerbeurt vervoeren. Senioren zorgen bij toerbeurt onderling voor het vervoer naar uitwedstrijden.

Lid / sponsor worden of meer informatie?
Gebruik ons contactformulier.

 

­