­

Handbalvereniging VOICE is een sportieve, gezellige vereniging, waar zowel de jeugdleden als de senioren, op een aantrekkelijk niveau kunnen handballen. Hier staat op maandag en donderdag (de trainingsavonden) en op zaterdag (de wedstrijddag) het gevoel van 'Voor Ons Is Clubleven Eendracht' voorop.

In het najaar van 1975 doet de Gemeente Nijkerk in de Nijkerkse Courant een oproep om enkele nog niet bestaande sporten in de gemeente Nijkerk van de grond te krijgen. Gevraagd worden enthousiaste en sportieve inwoners, die willen meehelpen om het sportaanbod in de gemeente te vergroten. Eén van de genoemde sporten is handbal.

Het bestuur vergadert eens per zes weken. De vergaderdata staan in de agenda. Wilt u iets bespreken met het bestuur? Het eerste halfuur kunnen leden en/of ouders van jeugdleden aansluiten bij deze vergadering. Als u daar gebruik van wilt kunt u zich daarvoor aanmelden bij de secretaris.

Wij hebben verschillende commissies en aanspreekpunten. Om de lijnen kort te houden kun je in sommige gevallen rechtstreeks contact opnemen met de betreffende commissie/aanspreekpunten. Indien er geen contactgegevens zijn vermeld is dit mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De vereniging wil voor haar leden een veilige plek zijn. Een plek waar iedereen met plezier bezig kan zijn met zijn of haar sport: handbal. We doen er alles aan om juist zaken als pesten, conflicten en ruzie, discrimineren en (seksuele) intimidatie binnen onze vereniging te voorkomen. Hiervoor zijn gedragsregels vastgesteld. We proberen ongewenst gedrag voor te zijn, snel te signaleren en daarna snel te handelen. Daarvoor heeft de vereniging twee vertrouwenspersonen.

De vereniging hanteert een strikt privacybeleid en bewaart uitsluitend persoons- en contactgegevens van leden die noodzakelijk zijn voor een goede en adequate bedrijfsvoering van de vereniging.

Lid / sponsor worden of meer informatie?
Gebruik ons contactformulier.

 

­